miercuri, 4 noiembrie 2009

Cosulet cu orez salbatic si medalion de rechin.






Timp de preparare:
40 ore (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 medalion de rechin.
200 gr orez salbatic.
200 gr cascaval ras.
4 linguri de unt.
3 felii de dovleac crud.
2 rosii.
foi de varza chinezeasca.
1 ceapa rosie.
200 ml vin alb.
sare,piper proaspat macinat,boia dulce,menta uscata,menta frunzulite verzi pentru ornat.

Mod de preparare:
Pregatim bucatile de rechin,pe care le asezam in tava,il asezonam cu rosii taiate,frunze de salata si bastonase de dovleac,peste care adaugam si cele 200 ml vin.Separat fierbem orezul cu 2 linguri de unt,conform cu instructiunile de pe pachet.Calim ceapa rosie taiata foarte marunt,in 2 linguri de unt la care adaugam si dovleacul taiat cubulete.Pestele trebuie sa stea in cuptor 30 de minute cu capac.Pe un platou asezam, medalionul de rechin,rosiile,bastonasele de dovleac, iar pe o frunza de salata asezam orezul salbatic amestecat cu dovleac.Cine doreste poate sa presare peste orezul salbatic,cascaval ras. Se serveste cu o salata de cruditati.Pofta buna !

2 comentarii: