sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Copanele de pui cu spaghete,ciupercute si sos.






3 copanele de pui.
3 rosii.
300 gr spaghete subtiri.
3 felii(mai groase),sunca afumata.
sos Pomodorre la cutie(500 gr).
sare, piper proaspat macinat.


Mod de preparare.

Spalam bine copanele de pui,le punem intr-o tava,peste care punem jumatati de rosii.Asezonam cu sunca,punem condimentele pe care le dorim si bagam totul la cuptor,pentru 40 minute.Daca nu avem, capac la tava,punem folie de aluminiu,ca sa se fragezeasca carnea mai bine in abur.Separat, punem apa la fiert, pentru spaghete.In apa in care vor fierbe spaghetele, nu se pune sare,deoarece se vor inmuia,sarea se pune la urma,dupa ce am inchis focul la spaghete.Este o mancare usoara si foarte gustoasa.Pofta buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu