sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Cartofi la tava cu mici.






12 mici din carne de strut.
10-12 cartofi potriviti.
2 linguri cu ulei din seminte de struguri.
100 ml apa.
sare,piper proaspat macinat,boia de ardei dulce,un praf de menta.
Mod de preparare.
Curatam cartofii si ii vom taia cubulete.Asezam cartofii intr-o tava de teflon,in care punem uleiul amestecat cu apa si cu toate ingredientele(sare,piper proaspat macinat,un praf de menta,boia de ardei dulce).Bagam tava la cuptor,pentru 60 de minute.Tava trebuie sa fie acoperita cu folie de aluminiu,ca sa se fragezeasca cartofii in abur.Intre timp punem gratarul, punem micii pe gratar si capacul.Dupa 10 minute vom intoarce micii,pe cealalta parte.Micii se vor face in circa 20-25 de minute,dar trebuie sa-i intoarcem,cam la 10 minute,ca sa nu se prinda.Pofta buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu