duminică, 8 noiembrie 2009

Dovlecei si ardei rosii umpluti, cu carne tocata de pui.






Timp de preparare:
2 ore si 30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
4 sau 5 dovlecei.
2 sau 3 ardei rosii.
1 kg carne tocata de pui.
2 oua.
1 ceasca de orez spalat.
3 sau 4 linguri de pasta de ardei dulce.
1 legatura de patrunjel tocat marunt.
sare, piper proaspat macinat.
frunze de menta pentru decor.

Mod de preparare:
Curatam dovleceii si ardeii, ii spalam si ii pregatim pentru umplut.Separat amestecam carnea de pui tocata cu:sare,piper proaspat macinat,un praf de menta,o ceapa tocata marunt,o legatura de patrunjel tocat marunt,2 oua, 3 sau 4 linguri de pasta de ardei rosu dulce,o ceasca de orez spalat in prealabil.Dupa ce am umplut dovleceii si ardeii,umplem cratita cu apa pana la inaltimea dovleceilor si ii bagam la cuptor pentru cel putin 120 de minute.Se pot servi cu smantana sau cu crema de iaurt si cateva frunzulite de menta pentru decor.Pofta buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu