duminică, 1 noiembrie 2009

Rulouri de curcan,in vin, cu cascaval, legume si fructe.






Ingrediente:
3 fileuri mai mari de curcan.
500 gr gascaval.
500 gr masline verzi.
500 gr conopida proaspata.
1 gutuie.
1 mar.
sare,piper proaspat macinat,un praf de menta,vegeta fara sare.
Mod de preparare.
Portionam cat mai bine fileurile de curcan,daca este nevoie le mai batem putin cu ciocanul.Pe fileurile de curcan asezonam urmatoarele:masline verzi taiate subtiri,cascaval taiat feiute,ardei gras taiat feliute,dam si un praf de sare si piper,le strangem ca pe un rulou si apoi le prindem cu scobitori.Ca sa se faca bine,le bagam in folie de aluminiu,ca sa nu curga cascavalul si le punem pe mijlocul tavii de aragaz.In tava adaugam:buchetele de conopida,felii de gutuie si un mar intreg.Adaugam in tava o ceasca de vin si o ceasca de apa,acoperim tava cu folie de aluminiu.Dam tava la cuptor pentru 60 de minute.Dupa 30 minute scoatem tava si indepartam foaia de aluminiu si lasam sa mai stea inca 30 de minute.Mentionez ca indepartam doar folia care a acoperit toata tava, nu si folia in care sunt rulourile,de curcan.Este un fel de mancare foarte delicios si satios,iar curcanul se face foarte repede. Pofta buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu