vineri, 27 noiembrie 2009

Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc






Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
4 rasoale de porc(carne macra).
2 kg de cartofi.
2 ardei grasi rosii.
3-4 cepe rosii.
2-3 morcovi.
2 radacini de pastarnac.
2 radacini de patrunjel.
1 legatura de marar.
5-6 cateii de usturoi tocati marunt.
sare,piper proaspat macinat, un praf de menta uscata, un praf de tarhon uscat.
Mod de preparare:
Carnea se taie bucatele si o calim in 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin.Adaugam in carnea calita,ceapa taiata foarte mic,legumele taiate,usturoiul taiat sau zdrobit,le calim cateva minute dupa care adaugam cartofii taiati cubulete.Potrivim de sare,vegeta,piper proaspat macinat,un praf de menta,un praf de tarhon, punem o cana de apa si dam cratita la cuptor pentru cel putin 50-60 minute sa scada bine. Cand servim mancarea, presaram pe deasupra marar proaspat tocat.

Pofta buna!

7 comentarii:

  1. Foarte buna si aspectoasa mancarica ta Carmen.......

    RăspundețiȘtergere
  2. Carmen, este placerea mea de ati lasa un premiu...........te rog sa il ridici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Carmen, am placerea de ati oferi un premiu pe care si eu l-am primit de la Lenutica..........te rog sa il ridici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Craciun fericit si multa pace si liniste in suflet !

    RăspundețiȘtergere
  5. Noul an sa fie spumos, frumos si fericit!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmm ce bine suna si nici nu-i greu de facut!

    RăspundețiȘtergere