marți, 24 noiembrie 2009

Somon, cu cartofi prajiti si salata Rucola.






5 medalion de somon.
1 kg cartofi pentru prajit.
1 cutie salata Rucola.
1 ceasca de vin alb(50 ml).
1 lamaie.
1 ceapa rosie.
sare,piper proaspat macinat,un praf de menta uscata,un praf de tarhon uscat.

Spalam pestele si il punem intr-o tava de yena,peste care punem 1 ceasca de vin,(50 ml vin alb),punem toate condimentele care ne plac,picuram cateva picaturi de ulei de masline extravirgin si punem si rondele de lamaie.Bagam pestele la cuptor pentru 30 de minute.Intre timp curatam cartofii si ii vom pregati pentru prajit.Salata verde spalata si cu salata de Rucola,le vom face o salata,la care vom adauga si niste rondele de ceapa rosie,ulei de masline extravirgin cu lamaie,sare piper,otet de mere cu miere.Dupa ce am prajit si cartofii si pestele este gata ornam pe farfurie, dupa imaginatia noastra.Vom pune langa garnitura de cartofi prajiti si un bol cu salata verde,amestecata si cu Rucola.La acest peste, merge si un pahar de vin alb sec.Pofta buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu