miercuri, 17 martie 2010

Tocanita de post cu ciuperci.






Ingrediente:
1 kg ciuperci.
2 legaturi de ceapa verde.
2 legaturi de usturoi verde.
3 cateii de usturoi taiati julien.
1 legatura patrunjel verde.
3 sau 4 linguri ulei de masline.
sare,piper(boabe roz),tarhon,rozmarin,1 cm ghimbir ras.

Mod de preparare:
Tocam ceapa verde,usturoiul verde,ghimbirul ras(pe razatoare,sau in presa de usturoi)am mai pus si 3 cateii de usturoi pe care i-am taiat julien.Toate acestea le punem intr-o tigaie de teflon si le calim un pic(cam 2 minute),in 3 sau 4 linguri de ulei de masline,peste care venim cu ciupercile taiate si le calim in continuare.Eu le calesc intr-o tigaie de teflon cu bulina rosie,in care nu se arde si nici nu se prinde.Ciupercile isi vor lasa zeama si in combinatie cu patrunjelul verde pe care il punem cu 2 minute inainte,vor da un gust ciupercilor foarte delicios.Este o mancare de post,foarte deliciosa.Usturoiul verde si ceapa verde in combinatie cu ciupercile calite si cu patrunjelul verde vor fi un deliciu.Pofta buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu