joi, 11 martie 2010

Omleta cu mamaliga prajita.







5 oua.
300 gr branza de oaie.
100 ml (4 linguri de ulei)de masline extravirgin.
mamaliga cubulete (o cescuta de cubulete).
sare,piper roz si alte condimente care ne plac,eu pun tarhon uscat.
Mamaliga care ne ramane de pe o zi pe alta,daca cumva am facut mai multa,o taiem cubulete si o prajim in 4 linguri de ulei de masline extravirgin.Amestecam 5 oua intr-un bol dupa care adaugam condimentele care ne plac mai mult(eu pun tarhon uscat si piper roz)si branza de oaie data pe razatoarea mare.Eu dau branza de oaie pe razatoarea mare, pentru ca in combinatie cu mamaliga prajita si ouale,dau un gust deosebit.Peste cubuletele de mamaliga prajita adaugam ouale cu branza de oaie rasa cu condimentele respective si amestecam energic ca sa nu se prinda.Putem servi aceasta omleta fara paine,este un deliciu.Pofta buna !!!

2 comentarii:

  1. La aceasta omleta taraneasca, am avut si o garnitura de rulouri cu cascaval si marar verde tocat marunt,a fost un deliciu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna ideea cu mamaliguta prajita!voi incerca si eu

    RăspundețiȘtergere