marți, 23 februarie 2010
Inima si mici de porc cu Gnochi di patate.
Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
12 mici de porc.
2 inimi de porc.
1 salata verde mare.
1 legatura de ridichi.
1 ardei rosu gras.
5 sau 6 surimi.
sare,piper roz,tarhon uscat si alte condimente care ne plac.
Mod de preparare: Punem gratarul cu apa si capac,pe care vom pune mici mai intai,ii vom face separat.Dupa ce s-au facut mici,vom pune pe gratar inima de porc.Cand sunt gata le vom pune pe o farfurie sau platou cu o garnitura de Gnochi di patate.Acesti Gnochi di patate,se gasesc la Carrefour,sunt intr-o cutie si se vor fierbe,conform cu indicatiile de pe cutie.Sunt foarte gustosi,este o garnitura foarte buna pentru mici si inima de porc.Separat vom face si salata verde cu ridichi,ardei gras rosu si surimi.Este o salata foarte buna pentru acest fel de mancare.Toate aceste preparate le vom asezona cu condimentele care ne plac mai mult.Eu personal pun sare,piper roz si tarhon uscat.Pofta buna !!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Wauuuuuuuu ce bine arata !! ce pofta mi-ai facut.Superrrrrrrrrrr.
RăspundețiȘtergere