miercuri, 24 februarie 2010

Medalion de rechin cu fructe si orez salbatic.






Ingrediente: 1 medalion de rechin.1 castronel de orez salbatic.50 gr unt.10 boabe de struguri negri.10 boabe de struguri albi.1 mar verde.1/2 varza chinezeasca.1 ardei gras rosu.2 rosii.1/2 varza romaneasca.1 ceapa rosie.sare,piper proaspat macinat,cateva boabe de piper(cat mai multe si mai colorate),menta uscata si cateva frunzulite de menta, pentru ornat,un praf de tarhon.

Mod de preparare: Pregatim medalionul de rechin, il spalam in mai multe ape si il vom pune intr-o tava yena la cuptor bine captusit cu niste boabe de struguri negri si albi si feliute de mar verde si lamaie.Acest rechin il vom pune la cuptor pentru 30 de minute cel putin.Separat facem salata.Orezul dupa ce a fost spalat bine si tinut in apa inainte sa-l punem la fiert,il vom pune in apa de trei ori cantitatea lui si il vom fierbe conform instructiunilor de pe punga.In apa in care fierbem orezul adaugam si un cubulet de unt si vegeta.Dupa ce am scos pestele din cuptor il asezam pe un platou, alaturi de garnitura de orez salbatic si o salata de vara din varza chinezeasca,varza alba,ardei rosu,ceapa rosie,2 rosii si condimentele care ne plac mai mult.Culoarea rechinului este mai inchisa din cauza boabelor de struguri negri,pe viitor voi pune doar struguri albi.Pofta buna !!!

3 comentarii:

  1. O mancare minunata pentru iubitori de peste si eu sunt una. Cat despre medalioanele de rechin, chiar le ador. Sanda

    RăspundețiȘtergere