sâmbătă, 10 aprilie 2010

Drob din pulpa de porc si vitel.






500 gr carne tocata de porc(pulpa de porc).
500 gr carne tocata de vitel.
500 gr ciuperci(taiate julien).
500 gr ficat de pui.
8 oua fierte tari
2 oua crude.
5 legaturi de ceapa verde.
5 legaturi de usturoi verde.
1 legatura de patrunjel verde.
1 legatura de marar verde.
1 legatura de ridichi(pentru decor).
1 ardei rosu gras(pentru decor).

Mod de preparare: Fierbem mai intai ouale,cel putin 10 sau 15 minute si apoi le lasam in apa rece.Separat tocam toate ingredientele,dupa care le amestecam bine cu mana intr-un recipient mai mare.Tocam toate ingredientele:ceapa verde,usturoiul verde,patrunjelul verde,mararul verde si cele doua feluri de carne tocata de porc si de vitel.Mentionez ca eu am cumparat pulpa de porc pe care mi-au tocat-o la supermarket in fata.Carnea de vitel se gaseste tocata la casoleta.Separat tocam si ficatul de pui in cubulete mici.Amestecam toate aceste ingrediente,punem condimentele dorite si 2 oua crude,apoi le vom pune in forma de yena de cozonac. La mijloc vom pune cate 4 oua,astfel cand vom taia drobul sa se vada frumos oul fiert.Acest drob il fac in fiecare an de pasti deoarece copii mei au o intoleranta la miel.Pofta buna !!!

Un comentariu:

  1. Carmen, foarte ,foarte frumos arata...............eu fac combinatie de carne de porc si ficatei............o idee buna sa adaugi si carne de vita, fiecare vine cu gustul ei si cred ca e grozav de bun.Nici eu nu fac drob de miel.
    Te pup si iti doresc o zi buna!

    RăspundețiȘtergere