joi, 15 aprilie 2010

Curcan la tava,cu ciuperci umplute.






9 medalioane de curcan.
20 de ciuperci champignion.
1 salata verde mare.
1 salata verde chinezeasca cu foi lungi.
1 ardei gras rosu.
1 ceapa rosie.
4 sau 5 linguri de ulei extravirgin.
100 ml vin alb.
sare,piper roz proaspat macinat,legume bio(de la magazin bio),tarhon uscat,rozmarin uscat,boia de ardei dulce.

Mod de preparare: Spalam si curatam medalioanele de curcan,le punem intr-o tava yena,asezonam cu boia de ardei dulce legume bio,care sunt fara sare,piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon,un praf de rozmarin,si la urma adaugam 100 ml vin alb si punem capacul la yena bagam la cuptor pentru cel putin 60 de minute.Fiecare isi pune sare cand serveste,eu nu pun sare deoarece acele legume uscate sunt foarte bune si dau un gust deosebit curcanului.Separat curatam ciupercile si din: picioruse, ardei gras, ceapa rosie pe care le tocam si le vom cali doar foarte putin, vom umple palariile de ciuperci champignion.Pe deasupra vom pune feliute de cascaval,care la cuptor se vor topi.Ciupercile vor sta la cuptor 50 sau 60 de minute.Mentionez ca la tava de ciuperci nu se pune niciun strop de apa,ciupercile au destula apa in ele.Vom trece la prepararea salatei.Dupa ce am spalat salata verde romaneasca si cea chinezeasca,le vom taia in forma dorita si vom pune si ardei gras rosu si ceapa rosie.Pe salata vom pune ulei de masline extravirgin si otet balsamic.Cand vom pune pe farfurie,medalioanele de curcan le vom pune pe frunze de salata chinzeasca,iar ciupercile pe salata verde romaneasca.Pofta buna !!! C

2 comentarii:

  1. ce bunatati ai facut tu aicea !da'nu e prea lung timpul pentru ciuperci,la mine in 20 de minute sunt gata.

    RăspundețiȘtergere
  2. premii frumoase te asteapta la mine!pupici!

    RăspundețiȘtergere