miercuri, 24 februarie 2010

Piept de curcan Shang Hai.






Ingrediente: 1 bucata de piept de curcan(1 kg).3 oua.2 linguri de sos de soia.2 linguri de mustar.sare si piper proaspat macinat(piper boabe roz).amidonulei pentru prajit(de palmier nehidrogenat).marar si tarhon uscat.susan.1 kg cartofi,pentru prajit,cartofi albi la punga din Carrefour(garnitura).
Mod de preparare:


Spalam bine pieptul de curcan si il taiam in fasii lungi sau in bucatele. Batem ouale impreuna cu sosul de soia, mararul si tarhonul uscat, sare si piper proaspat macinat, mustar si 3 linguri de amidon. Trebuie sa aveti o pasta de consistenta smantanii.Dam bucatelele de curcan prin amidon, apoi prin sosul de oua in amestec cu 2 linguri de sos soia, si la final le dam prin susan. Le prajim intr-o tigaie de teflon, in baie de ulei. Bucatelele de curcan se prajesc la foc mic, pana cand devin aurii. Aceste bucatele din piept de curcan Shanghai,le putem servi cu o garnitura de cartofi prajiti,sau cu o garnitura de conopida,fiarta in apa cu unt.Asa cum arata si pozele.Putem sa adaugam si o alata de gogosari la aceast fel de mancare. Pofta buna !!!

Un comentariu: