marți, 23 februarie 2010

Inima si mici de porc cu Gnochi di patate.






Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
12 mici de porc.
2 inimi de porc.
1 salata verde mare.
1 legatura de ridichi.
1 ardei rosu gras.
5 sau 6 surimi.
sare,piper roz,tarhon uscat si alte condimente care ne plac.

Mod de preparare: Punem gratarul cu apa si capac,pe care vom pune mici mai intai,ii vom face separat.Dupa ce s-au facut mici,vom pune pe gratar inima de porc.Cand sunt gata le vom pune pe o farfurie sau platou cu o garnitura de Gnochi di patate.Acesti Gnochi di patate,se gasesc la Carrefour,sunt intr-o cutie si se vor fierbe,conform cu indicatiile de pe cutie.Sunt foarte gustosi,este o garnitura foarte buna pentru mici si inima de porc.Separat vom face si salata verde cu ridichi,ardei gras rosu si surimi.Este o salata foarte buna pentru acest fel de mancare.Toate aceste preparate le vom asezona cu condimentele care ne plac mai mult.Eu personal pun sare,piper roz si tarhon uscat.Pofta buna !!!

Un comentariu: