2 muschiuleti de porc.
3 bucatele de carnat afumat de porc.
1 kg cartofi(cartofi de salata).
1 salata mare.
1 limeta(pentru zeama).
Otet balsamic(fiecare pune cum ii place,mai mult sau mai putin,eu am pus 2 linguri)
4 andive.
1 legatura de ridichi.
6 sau 7 bastonase de surimi.
3 sau 4 linguri de ulei de masline extravirgin.
sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat,rozmarin,legume uscate(aceste legume se gasesc la magazinele bio).
Mod de preparare: Muschiuletul de curata daca are pielite si se pregateste pentru pus pe gratarul cu capac si apa.Imi umezesc mainile cu ulei de masline extravirgin si ung foarte bine bucatile de muschiulet,ca sa iasa mai suculent,sa nu se arda sau sa nu fie prea uscat.Langa muschiulet am pus si 3 bucatele de carnat de porc afumat(din productie proprie de la tara).Curatam cartofi si ii taiem(eu am un aparat special si ies zimzati pe margini) si apoi ii punem in ceaunul cu ulei deja incins.Cartofii intotdeauna ii prajesc in ulei de palmier nehidrogenat.Separat curatam andivele,salata,ridiciile si taiem si surimi (cam de 1cm ), le punem pe toate intr-un castron,asezonam cu ce condimente dorim si punem si 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin si otet balsamic.Aranjarea pe farfurie ramane la aprecierea fiecaruia.Muschiuletul sta pe gratar in jur de 40 de minute,20 de minute pe fiecare parte.Pofta buna !!!
te asteapta un binemeritat premiu ,la mine
RăspundețiȘtergere