12 aripioare de pui.
1 punga tagliatelle (romanesti, de la Spicul).
2 sau 3 frunze de salata verde (pentru decor).
gogosari murati.
sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat,rozmarin.
punga magica-pui fraged la punga cu usturoi(de la Knorr).
Mod de preparare: Aripioarele se curata bine si apoi le vom baga in punga magica de la Knorr.Le amestecam bine cu acele condimente din punga si apoi le bagam la cuptor intr-o forma yena conform cu indicatiile de pe punga.Eu le-am tinut 40 de minute,dar inainte sa le introduc in punga magica,le-am uns bine cu ulei de masline extravirgin.Au iesit foarte bune si cu un miros de friptura de te innebunea.Separat am fiert tagliatellele,conform cu instructiunile de pe punga.La acest fel de mancare putem servi si o salata de gogosari murati.Pe tagliatelle putem pune ce condimente dorim,piper roz proaspat macinat,tarhon,rozmarin si ketchup cine doreste.Usor si foarte gustos,se prepara foarte repede.Pofta buna !!!
o,da,minunate!si eu folosesc mereu punguta,tare buna iese carnita,dar si legumele.
RăspundețiȘtergereTe pup!