joi, 22 aprilie 2010

Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui.






1 ora si 10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 kg ciuperci champignion.
6 pulpe superioare de pui.
2 linguri de ulei de masline extravirgin.
2 linguri de amidon alimentar.
1 ceapa rosie(casalot).
Condimente:sare,piper roz proaspat macinat,1 praf de tarhon,1 praf de rozmarin si alte condimente care ne plac.

Mod de preparare: Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam spuma,le dam deoparte.Curatam ciupercile(multa lume nu le curata si rau face)de pielita aceea plina de microbi.Le taiem in forma dorita,le punem intr-o craticioara pe foc cu un pahar de apa, le lasam sa dea intr-un clocot si apoi le dam deoparte.Separat intr-o tigaie prajim ceapa tocata marunt in 2 linguri de ulei de masline extravirgin,cam 2 minute dupa care in alta cratita punem ciupercile carnea si ceapa calita.Asezonam cu condimentele dorite,din cele 2 linguri de amidon facem un sos cu putina zeama de la puiul fiert,turnam peste tot ce avem in cratita si dam cratita la cuptor pentru 40 de minute.Pofta buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu